Over ons

Over ons

Ayubowan leden en vrienden van Sri Lanka Circle,

Na het zien van de vele verschillende facebook-pagina’s en websites omtrent Sri Lanka, de toenemende populariteit van het eiland als vakantiebestemming, de prangende adoptievraagstukken, de diversiteit aan stichtingen in Nederland en bedrijven die steeds vaker zaken willen doen in en met de “hub”van Azië is er vorig jaar het idee ontstaan om een overkoepelend podium te realiseren waar iedereen in één overzicht kan zien wat Sri Lanka ons te bieden heeft én waar we terecht kunnen in Nederland voor verscheidene zaken gerelateerd aan Sri Lanka. Ook mijn eigen (adoptie) achtergrond, vele reizen naar het land en werkervaring in en voor Sri Lanka heeft bijgedragen om dit platform te realiseren.

Sri Lanka Circle staat dan ook voor een gemeenschap waarop we samen kunnen komen, elkaar kunnen informeren, met elkaar kunnen communiceren en waar bedrijven, stichtingen, individuen, restaurants en organisaties in Sri Lanka en Nederland hun producten, services, accommodaties, evementen en lekker eten onder de aandacht kunnen brengen bij een groot publiek. Maar ook het publiek kan hier terecht om informatie, inspiratie en kennis op te doen, maar ook om dit te delen. Een cirkel dat constant in beweging is met geregeld nieuwe, leuke en interessante updates!

Dit podium heeft dus niet als doel om de plaats in te nemen van bestaande facebook-groepen en websites, maar juist om deze krachten te bundelen, deze te presenteren en te verbinden, zodat we één grote informatiedesk worden!

Sri Lanka Circle is een community voor en door jou: de échte Sri Lanka liefhebber! Voor vragen, suggesties, samenwerkingen of adverteren kunnen jullie een e-mail sturen naar: info@srilankacircle.com

Lieve groet,

Nanka

Instagram

Schuiven naar boven